tarina

Sinua varten vuodesta 2019

Come as you are.
Leave stronger.

Nuotio Finland Oy järjestää kursseja ja valmennuksia, joiden aiheina ovat NLP, Mindfulness, Yin-jooga, tunnetaidot, mielenhallinta, paineen alla toimimisen keinot ja älykkään vuorovaikutuksen kehittäminen. Kurssiltamme lähdetään aina vahvempana kuin sinne tultiin – se on ydinarvomme.

Missio

Missionamme on auttaa ihmisiä muuttamaan sisäisen puheensa äänensävyä lempeämmäksi ja hyväksyvämmäksi itseään kohtaan. 

Visio

Autamme valmennustemme avulla ihmisiä löytämään sisällään piilossa olevat taidot, kyvyt ja voimavarat.

Ihminen voi tällöin olla päivä päivältä vahvempi ja kyvykkäämpi kohtaamaan matkalleen osuvat vastamäet. Sinä osaat jo kaiken mitä sinun tarvitsee osata.

arvot

Me ajattelemme, että sinä osaat, kykenet ja pystyt mihin vaan päätätkin ryhtyä. Me autamme sinua löytämään oman reittisi kohti tavoitteitasi, askel askeleelta.

Matkalla on varmasti ylä- ja alamäkiä, joten tarvitset rehellisyyttä itsellesi, rehtiä itsetuntemusta ja keinoja käsitellä niitä tunteita, joita matkan varrella on tulossa.

Valmentajinamme toimii mitä moninaisemmilla elämänkokemuksilla varustettuja valmentajia. On ollut sitä ylämäkeä ja alamäkeäkin jos jonkinmoista, itsellä jos kullakin meistä. Valmentajimme taustat vaihtelevat huippu-urheilijasta liiketoimintajohtajaan.

Kurssilla voit halutessasi ratkaista jonkin akuutin pulmasi ja samalla saada apuvälineitä tuleviin tilanteisiin.

Voit pitää ajatukset ominasi ja halutessasi jakaa kokemuksiasi – tai olla jakamatta.

Saat silti yhtä paljon kurssista.

Tule sellaisena kuin olet.
Lähde vahvempana.
Mika Liesivesi
Nuotio Finlandin perustaja